.

.

Зеродеко 2 парчиња Закачалки За Детска Облека Куки За Крпи Куки За Круг Организатор На Шал Држач За Тоалет Држач За Крпи За Бања Прстен За Рачна Крпа Закачалка За Ку?

Зеродеко 2 парчиња Закачалки За Детска Облека Куки За Крпи Куки За Круг Организатор На Шал Држач За Тоалет Држач За Крпи За Бања Прстен За

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

ДРЖАЧ ЗА РАЧНИ КРПИ држење кујнски или крпи за бања САМОСТОЕН ПРСТЕН за КРПИ Лесен за инсталирање, погоден за мазни и рамни површини. ДРЖАЧ за КРПИ на ВРВОТ на ПРСТОТ Изработен од врвен материјал, издржлив за временска употреба. ПЕШКИР БАР ПРСТЕН дизајнот е и цртан филм, прекрасна декорација за дома. КРПА ДРЖАЧ РЕШЕТКАТА оваа решетка можете да ја имате над тоалет, на врата, во плакар или покрај ѕид. ДРЖАЧ ЗА РАЧНИ КРПИ држење кујнски или крпи за бања. САМОСТОЕН ПРСТЕН за КРПИ Лесен за инсталирање, погоден за мазни и рамни површини. ДРЖАЧ за КРПИ на ВРВОТ на ПРСТОТ Изработен од врвен материјал, издржлив за временска употреба. ПЕШКИР БАР ПРСТЕН дизајнот е и цртан филм, прекрасна декорација за дома. КРПА ДРЖАЧ РЕШЕТКАТА оваа решетка можете да ја имате над тоалет, на врата, во плакар или покрај ѕид. Пакетот Вклучува 2 х Карактеристики на решетката за пластични крпи-Лесен за инсталирање, погоден за мазни и рамни површини прстен за решетка за крпи. - Материјал : АПС крпа прстен. - Дизајнот е и цртан филм, прекрасна декорација за држач за домашна крпа за раце. - Можете да ја оваа решетка над тоалет, на врата, во плакар или покрај ѕидна пластична решетка за крпи - држење кујна или крпи за бања закачалка за крпи за бања.

Параметри на производот

Слична стока