.

.

ЕДОСА Керамичка Четка За Тоалет Со Основна Четка За Тоалет Модерен Минималистички Дизајн Четка За Тоалет Комплет Четка За Тоалет

ЕДОСА Керамичка Четка За Тоалет Со Основна Четка За Тоалет Модерен Минималистички Дизајн Четка За Тоалет Комплет Четка За Тоалет

DEN 1460.80

Пристапност
Залиха

Висококвалитетната мека волна (термопластична гума) има висока цврстина и може да стигне до аглите и празнините на работ на тоалетот за длабоко чистење Вентилацијата на основата помага водата во четката да се исуши побрзо. Идеален за чистење тоалети мијалници кади и други керамички предмети. Ова е одличен додаток за одржување на бањата чиста и уредна. Керамичка четка за тоалет : усвојува дизајн на мермерна шема сличен на мастило во сив и бел стил со низок клуч и смиреност што покажува малку уметничка слободна рачна четка неправилната мермерна шема додава чувство на високо ниво. Обликот на керамичкиот производ е едноставен кружен и големината е соодветна без волумен и грубост. Главата на четката може да се замени таа е дизајнирана со челична жица што не се лизга не е лесно да падне кога се користи и може да се замени со нова глава на четка за време на употребата што е многу погодно. Основата усвојува интегрирана кофа со четки исклучителна изработка без истекување на вода мазен внатрешен резервоар и лесен за чистење. Висококвалитетната мека волна (термопластична гума) има висока цврстина и може да стигне до аглите и празнините на работ на тоалетот за длабоко чистење. Вентилацијата на основата помага водата во четката да се исуши побрзо. Идеален за чистење тоалети мијалници кади и други керамички предмети. Ова е одличен додаток за одржување на бањата чиста и уредна. Керамичка четка за тоалет : усвојува дизајн на мермерна шема сличен на мастило во сив и бел стил со низок клуч и смиреност што покажува малку уметничка слободна рачна четка неправилната мермерна шема додава чувство на високо ниво. Обликот на керамичкиот производ е едноставен кружен и големината е соодветна без волумен и грубост. Главата на четката може да се замени таа е дизајнирана со челична жица што не се лизга не е лесно да падне кога се користи и може да се замени со нова глава на четка за време на употребата што е многу погодно. Основата усвојува интегрирана кофа со четки исклучителна изработка без истекување на вода мазен внатрешен резервоар и лесен за чистење. Рачно мерење поради различни методи на мерење грешката во големината ќе биде мала ве молиме имајте предвид дека тоа нема да влијае на ефектот на општа употреба; за продажба или по продажбата ако имате какви било прашања или предлози за производот ве молиме контактирајте не преку е-пошта и ние ќе го сториме тоа За Вас Обезбедете задоволителен клиент service.

Параметри на производот

5.3 inches * 5.3 inches * 16.3 inches:
Quickly:
1. Please check the color and size before buying.:
2. Product photos do not include products other than products.:
3. Please note that due to different monitors there may be slight color differences please forgive me.:
4. The above data is for reference only the size is manually measured the error is 1-3 cm please allow thank you.:
5. If you find any problems with our products please feel free to contact us via email we will solve this problem as soon as possible.:
6. Welcome to share and feedback to provide you with better products and services.:
Household perforated wall mounted long handle toilet brush, toilet cleaning brush. No hole installation, hollow bottom, dense bristles; Fast drying type, dead corner decontamination, easy to clean, easy to ventilate and volatilize; A good helper in cleaning the bathroom. There are many different styles of toilet brushes in our store. You can choose the appropriate toilet brush according to the decoration style of your home. This way, our home is not only beautiful, but also easy to clean the bathroom. :
Слична стока