.

.

Ретро Гроздобер Природен Плетен Држач За Покривање На Кутијата За Ткиво, Рустикален Ткаен Кутија За Коцка За Хартија За Полнење, Украсно Ткиво &засилувач; Диспензе?

Ретро Гроздобер Природен Плетен Држач За Покривање На Кутијата За Ткиво, Рустикален Ткаен Кутија За Коцка За Хартија За Полнење,

DEN 271.68

Пристапност
Залиха

БОЈА НА ПРИРОДЕН СТИЛ : Црна; Квадрат Со Горниот Капак Со Шарки, Лесен за полнење на ткивните хартии УНИКАТЕН и ПРИВЛЕЧЕН - лесно е да се совпадне со секој декор, да се направи совршено затоплување на куќата, пакет за туширање за бебиња и подарок за одмор за минималистички, природни љубовници или оние кои сакаат готвење и домашен декор. БОЈА НА ПРИРОДЕН СТИЛ : Црна; Квадрат Со Горниот Капак Со Шарки, Лесен за полнење на ткивните хартии. УНИКАТЕН и ПРИВЛЕЧЕН - лесно е да се совпадне со секој декор, да се направи совршено затоплување на куќата, пакет за туширање за бебиња и подарок за одмор за минималистички, природни љубовници или оние кои сакаат готвење и домашен декор. Опис Покритие За Плетена Кутија За Ткиво Во природен Стил, Рачно Ткаен Плоштад Фарма Земја Домашен Декор Акцент На Рустикален Држач За Хартија За Ткиво Диспензерот За Организатор На Салфетка За Трпезариска Маса, Кревет, Кујнски Плочи, Бања, Автомобил и Канцеларија оваа гроздобер кутија За Држач за рустикално Ткиво е изработена од Природен Плетен.

Параметри на производот

Слична стока