.

.

Јахх, организатор на полица за бања, држач за складирање на полица за складирање пластична бања решетка за вшмукување чаша туш држач за држач за шампон

Јахх, организатор на полица за бања, држач за складирање на полица за складирање пластична бања решетка за вшмукување чаша туш држач за

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Аголната полица е конструирана од еколошки и издржлив ABS материјал, безбеден и без мирис Со дизајнот на шупливата лента во полицата, водата може брзо да се исцеди и да се спречи. Оваа лесна полица може да издржи до 3 кг, така што вашите предмети за туширање, како што се шампон, сапун, чаша можат лесно да се стават во полица. Доаѓа со дизајн на куки, овозможувајќи ви да закачите нешто. Задебелената магична лента ве прави без дупчење, а лентата може да го направи решетката да се држи до theидот цврсто, не е лесно да се испадне. Оваа аголна полица може да се користи во бања, кујна или балкон или на какви било места што имаат потреба. Спецификација : Име : Аголен складиште за складирање : 1 PCMaterial : Abssize : 33.97 ”Нето тежина : 290 G/10. Дизајн на шуплива лента Во полицата, водата може да се исцеди брзо и да се спречи. Оваа светло полица може да издржи до 3 кг, така што вашите предмети за туширање, како што се шампон, сапун, чаша можат лесно да се стават во полица. Доаѓа со дизајн на куки, овозможувајќи ви да закачите нешто.

Параметри на производот

Name:
Corner storage shelf
Quantity:
1 pc
Material:
ABS
Size:
33.2*23.9*5cm/13.05*9.39*1.97”
Net weight:
290g/10.23oz
The corner shelf is constructed from eco friendly and durable ABS material, safe, and odorless.:
With hollow strip design in the shelf, the water can be drained quickly and prevent the.:
This light shelf can withstand up to 3 kg, thus your shower items such as shampoo, soap, cup can put in shelf easily. It comes with hooks design, enabling you to hang something.:
Thickened magic tape make you free of drilling, and the tape can make the rack stick to the wall firmly, not easy to fall off.:
This corner shelf can be used at bathroom, kitchen, or balcony or any places in need.:
Packages:
1* Corner storage shelf:
Only the above package contents, not including other products.:
Note:
Light shooting and different monitors may cause the color of the objects in the picture to be slightly different from the actual object. The allowable measurement error is +/- 1-2cm.
Due to different lighting and screen settings, the color of the item may be slightly different from the picture.:
Please allow for slight size differences due to manual measurements.:
Package includes main product only :
Слична стока