.

.

FVRTFT туш кади туш само-лекав wallид монтиран бел зачини за зачини решетки, шампон бања за бања за туширање, полица за складирање на кујна, полици за складирање на полиц?

FVRTFT туш кади туш само-лекав wallид монтиран бел зачини за зачини решетки, шампон бања за бања за туширање, полица за складирање на

DEN 1774.08

Пристапност
Залиха

Нема да 'рѓа, обезцвекувач како метални или алуминиумски полици Може да има телефони, паричници, звучници, канцелариски производи, предмети за бања и електронска опрема. Заштеда на простор-решетката е дизајн поставен на wallидови, што не го опишува просторот на вашата соба. Залепува многу безбедно на wallsидови и други чисти, рамни површини со лепило. Мултифункционални полици-Полиците имаат доволно простор за чување и организирање на предмети за туширање, кујнски уреди, итн. Едноставна и поле за складирање на база, исто така, лесно за да додадете малку шик и чист изглед за вашата соба. Нема да 'рѓа, обезцвекувач како метални или алуминиумски полици. Може да има телефони, паричници, звучници, канцелариски производи, предмети за бања и електронска опрема. Заштеда на простор-решетката е дизајн поставен на wallидови, што не го опишува просторот на вашата соба. Залепува многу безбедно на wallsидови и други чисти, рамни површини со лепило. Мултифункционални полици-Полиците имаат доволно простор за чување и организирање на предмети за туширање, кујнски уреди, итн. Едноставна и поле за складирање на база, исто така, лесно за да додадете малку шик и чист изглед за вашата соба. Овие цврсти полици за бања поставени на wallидови се дизајнирани за вашата бања/ кујна/ студентски дом за да му помогнат на вашата соба да изгледа многу почиста.

Параметри на производот

Name:
Wall-Mounted Storage Shelf Rack
Material:
Plastic
Color:
White
Size:
S--135X108X67Mm;
M--285X108X67Mm:
L--435X108X67Mm:
Install:
Wall Mounted
Application:
Kitchen, Bedroom, Bathroom, Living Room Etc.
Package Included:
1 X Wall Shelf:
Note:
Light Shooting and Different Displays May Cause the Color of the Item in the Picture a Little Different from the Real Thing.:
the Measurement Allowed Error is +/- 1-3Cm.:
This Bathroom Shelf is a Great Choice to Place Your Bathroom Items Such As Shampoo, Conditioner, Facial Cleanser and Skin Products. Widely Used in the Bathroom, Kitchen, Lavatory, Living Room, Balcony, Etc. :
Слична стока