.

.

КСИЈУЕДХИКС 3 Спакувајте Пластични Акрилни Тегли Со Канистер За Суета За Бања Со Капак за Складирање, Креативни Тегли За Аптека Од Памук Од Лотос, Организатор За Шм?

КСИЈУЕДХИКС 3 Спакувајте Пластични Акрилни Тегли Со Канистер За Суета За Бања Со Капак за Складирање, Креативни Тегли За Аптека Од Памук

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

塑料 Лесен За Употреба : Секоја тегла за аптека има отстранлив акрилен капак и широка уста за да го направи пристапот до потребите и додатоците за бања едноставен, лесен за совршено поставување На Советите За Прашања во диспензерот и лесен за нивно извлекување. НАЈДОБАР ПОДАРОК-Совршен подарок За Божиќ, Роденден, Годишнина, Денот На Вљубените, Денот на Мајката итн. Едноставен Дизајн : Мала големина, но може да собере многу работи. Спалната соба создава нов изглед, не зазема премногу простор. Премиум Материјал : Висококвалитетен јасен акрилик/кристал. Помага да ја одржувате вашата спална соба или бања уредни и организирани. Повеќенаменски : Може да се користи во бања, комода, спална соба, канцеларија и други различни прилики - Уникатен дизајн за практично ракување и пакување може да собере многу козметика. Акрилна Козметика Кутија За Складирање Памук-Кутија За Складирање Памук Опис На Производот : Материјал : Акрилна боја : транспарентна големина на производот : Неправилна Кутија : 3.46" Тркалезен Контејнер : 4.75 " ● уникатниот трапезоиден дизајн е и убав и удобен. Памукот можете да го добиете одоздола.

Параметри на производот

Слична стока