.

.

НАПНАТ Вентилатор За Полнење Надворешни Електрични Инсекти Кампување Шаторски Светла Цицки Стапици Светла За Штетници Bluetooth Аудио Материјали И Опрема За Итни Слу?

НАПНАТ Вентилатор За Полнење Надворешни Електрични Инсекти Кампување Шаторски Светла Цицки Стапици Светла За Штетници Bluetooth

DEN 355.20

Пристапност
Залиха

Апсолутно ! Така, Можете Да Ги Обесувате Светлата На Отворено Во Какви Било Временски Услови Врзувањето На Материјалот Со Висока Јачина На Кафезот За Вас Од Ефектите На Внатрешниот Кабел Ја Прави Оваа Безжична Светлина Совршен Избор За Вашето Следно Кампување, Пешачење, Риболов Или Патување На Отворено. Конкуренција, Има Најсветла Поставка, Која Е Светлината Што Ја Сакате, А Ние Ви Обезбедуваме Батерија За Напојување од 1200 mah која Трае 10 Часа. Доаѓа Со Bluetooth Аудио Може Да Биде Забава На Отворено Слушање Музика. Достапни Се Различни Опции, Сите Контролирани Од Вас, За Да Имате Интензитет Светлина Цела Ноќ, Во Зависност Од Вашите Потреби. Електричните Штрајкувачи Имаат Фенери За Привлекување И. Активностите На Отворено Вклучуваат Пешачење, Возење Велосипед, Ранци, Гледање Ѕвезди, Јавање Коњи И Многу Повеќе. Не Грижете Се, Имаме Универзално USB Полнење што може Да се Поврзе Со Адаптери, Напојување , Лаптопи и Полначи за Автомобили.

Параметри на производот

Слична стока