.

.

Healeved Хартија Првенство Складирање Решетката за Еднократна употреба Кафе Млеко Фармацевт Биро Фармацевт Кафе Кригла Рек Партија Чаша Носителот Рек Тип на Чаша Нос?

Healeved Хартија Првенство Складирање Решетката за Еднократна употреба Кафе Млеко Фармацевт Биро Фармацевт Кафе Кригла Рек Партија Чаша

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Синтетички материјал КАФЕ ШОЛЈА решетката ставете ги вашите дневни потреби во оваа кутија за складирање, што е попогодно да се земе. КАФЕ 3 ОДДЕЛ ОРГАНИЗАТОР можете лесно да ја купите оваа практична решетка за складирање хартиени чаши за еднократна употреба на. ЕСПУМАДОР де ЛЕЧЕ не само што е решетка за хартиени чаши, туку може да складира и капаци, сламки и ткива во исто време. ШОЛЈАТА ЗА КАФЕ завршува со доволно посебни простори за складирање и држење хартиени чаши, сламки, капаци и ткиво еднаш. ВОДА ЧАША ДИСПЕНЗЕРОТ тоа може да биде за складирање на хартиени чаши за еднократна употреба, капаци за чаши, сламки и направи. Список на пакети 1 € Карактеристики На Организаторот На Дрвени Хартиени Чаши-Материјал : Држач за Чаши За Еднократна Употреба На Дрво-кутијата за складирање е дизајнирана со прегради за одделни предмети од различни категории Решетка за Чаши За Домашна употреба. - Погоден за употреба во семејни кујни, ресторани, кафулиња, продавници за десерти итн Чаша Капак Слама Кутија За Складирање. - Материјалот е лесен и може да се премести по желба, што е погодно и брзо држач за чаши за забави. - Тоа може да биде за складирање на хартиени чаши за еднократна употреба, капаци за чаши, сламки и правење На Решетката За Чаши За Домашна употреба.

Параметри на производот

Слична стока