.

.

IEASEmts Четка За Тоалет Силиконска Четка За Тоалет И Држач За Држач За Чистење За База Отпорна На Истекување На Бања Флексибилни Влакна Четка Со Комплет Држач За Брзо ?

IEASEmts Четка За Тоалет Силиконска Четка За Тоалет И Држач За Држач За Чистење За База Отпорна На Истекување На Бања Флексибилни Влакна

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

Влакната се меки и меки Може ефикасно да го исчисти работ на тоалетот. *360°гумена четка главата меките влакна НА ТПР нема да ја изгребат површината на тоалетот. *Силиконските влакна имаат добра способност за чистење, можат да влезат во работ на тоалетното седиште и се добар материјал против тврда вода. * лесен за чистење, не ја носи или испушта својата форма, за да одржува совршен ефект на чистење . *Силиконска четка Главата Мека TPR, силиконски влакна имаат добра способност за чистење, може да влезе во работ на тоалетот седиште, длабоко чиста, нема да ја оштети порцеланската глазура. Влакната се меки и меки. Може ефикасно да го исчисти работ на тоалетот. *360°гумена четка главата меките влакна НА ТПР нема да ја изгребат површината на тоалетот. *Силиконските влакна имаат добра способност за чистење, можат да влезат во работ на тоалетното седиште и се добар материјал против тврда вода.

Параметри на производот

Слична стока