.

.

Тоалетна Четка ЗУКЕМТС Четка За Тоалет Со Долга Рачка, Бања За Домаќинство Без Ќорсокаци Комплет За Чистење Четка За Тоалет Со Основа, Четка За Тоалет Монтирана На ?

Тоалетна Четка ЗУКЕМТС Четка За Тоалет Со Долга Рачка, Бања За Домаќинство Без Ќорсокаци Комплет За Чистење Четка За Тоалет

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Четката за тоалет со долга рачка, исто така, може да спречи валкање на вашите раце за време на чистењето ●Дизајн на долга рачка, лесен за земање, лесен за перење, земање и ставање без свиткување. ●Густата глава на четката има силни перформанси за чистење, флексибилна и компактна глава на четката, која има добра детергентност и не ја оштетува површината на тоалетот. ●Дизајнот со целосна дупка е дизајниран да се исцеди и исуши, а долната дупка за одвод е дизајнирана да вентилира и испарува за да биде сува. ●Дното прима вода и одбива да капе, а основата добива дизајн на вода, што одбива дамки од вода и не ја обојува земјата. Четката за тоалет со долга рачка, исто така, може да спречи валкање на вашите раце за време на чистењето. ●Дизајн на долга рачка, лесен за земање, лесен за перење, земање и ставање без свиткување. ●Густата глава на четката има силни перформанси за чистење, флексибилна и компактна глава на четката, која има добра детергентност и не ја оштетува површината на тоалетот.

Параметри на производот

Слична стока