.

.

Зеродеко керамички сапун сапун сапун држач за сапун за сапун сапун сапун заштедувачки кутија со шипка за сушење сапун за домашен декор свадба бања сапун сапун сад ?

Зеродеко керамички сапун сапун сапун држач за сапун за сапун сапун сапун заштедувачки кутија со шипка за сушење сапун за домашен декор свадба бања

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

?? Држач за сапун од кујнски сапун - керамички сапун сапун сапун полица за сапун, исцедување сад за бања countertop сапун сапун за само -исцедување дизајн, исушете го сапунот полесно и брзо исцедете го за да го намалите отпадот, што е лесен за употреба. ? Штета за сапун од сапун - садот за одвод на сапун усвојува прекрасен и шик дизајн, што ја прави сапунската лента привлечна и посебна. Sponge Rack - усвоен роман и модерен дизајн, а сапунот сапун може добро да ја украси вашата бања. Држач за сапун од кујнски сапун - керамички сапун сапун сапун полица за сапун, исцедување сад за бања countertop сапун сапун за само -исцедување дизајн, исушете го сапунот полесно и брзо исцедете го за да го намалите отпадот, што е лесен за употреба. ? Штета за сапун од сапун - садот за одвод на сапун усвојува прекрасен и шик дизајн, што ја прави сапунската лента привлечна и посебна.

Параметри на производот

Слична стока