.

.

Кабилок Електричен брич комплети за бања Бања за четкица за заби, држач за паста за заби, организатор шминка четки за жилет, кујна кујна countertop складирање решетката ?

Кабилок Електричен брич комплети за бања Бања за четкица за заби, држач за паста за заби, организатор шминка четки за жилет, кујна

DEN 261.12

Пристапност
Залиха

Мазна и светла површина, жито од мастило Phnom penh, за да се покаже квалитетот на високо-одделение атмосфера Штанд за четки за заби. Материјали со висок квалитет, што ги прави да бидат безбедни и без мирис, издржливи и практични решетки за складирање. Направено од квалитетна смола, задебелена материја, решетката за заби за заштита на животната средина отпорна на абење. Изгледот е стилски, може да се користи во бања, кујна, балкон, хотел, итн. Организатор на кујна. Нема да заземе многу простор, дизајниран да ја задржи вашата бања организирана, уредна и чиста држач за четки за заби за бања. Мазна и светла површина, жито од мастило Phnom penh, за да се покаже квалитетот на високо-одделение атмосфера. Штанд за четки за заби. Материјали со висок квалитет, што ги прави да бидат безбедни и без мирис, издржливи и практични решетки за складирање. Направено од квалитетна смола, задебелена материја, решетката за заби за заштита на животната средина отпорна на абење.

Параметри на производот

Слична стока