.

.

Кабилок 8 парчиња Организатор За Дупчење Материјали За Стилизирање Алатки Држач За Декор Коса Монтиран На Ѕид Домашен Фен За Бања Салон За Нега На Удар Држачи За Ре?

Кабилок 8 парчиња Организатор За Дупчење Материјали За Стилизирање Алатки Држач За Декор Коса Монтиран На Ѕид Домашен Фен За Бања Салон

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Организатор На Алатки за коса За Дома : ОРГАНИЗАТОР За СКЛАДИРАЊЕ НА ФЕН За КОСА Практичен И удобен, совршен за чување фен за коса, виткање коса и други ситници Држач За Ѕид За Фен за коса : Изработен од врвен материјал, обезбедува безбедно и стабилно складирање за вашиот фен за коса. Држач За Пегла За коса Ѕид : фенот може лесно да се закачи на него откако ќе го користите, што ќе ја одржува вашата бања чиста и ќе ви обезбеди погодност да ја користите следниот пат. Виткање Стапче Ѕидна Решетка : ДРЖАЧ ЗА ФЕН За КОСА Држач За Фен За Коса Монтиран На Ѕид Држач За Фен За Коса Без Лепило За Дупчење Кука За Складирање На Организаторот На Алатката За Нега На Коса За Спална Соба. Држач За складирање На ѕид : одличен организатор за вашите алатки за коса, како што се фен за коса, рамно железо, виткање. Пакетот Вклучува 8 х карактеристики на лавици За фен за коса - оваа решетка е стабилна, не е лесно да падне, ви помага да организирате маса, фен за складирање, заштедувајќи простор решетка за виткање коса. - Со фина изработка, не е лесна за носење И кинење, Многу практична Во употреба Организатор За Виткање Коса. - Големина : 8, 90Х8, 50Х7, 50см/3, 50Х3, 34Х2 држач за фен за коса. - Фен за коса може лесно да се закачи на него откако ќе го користите, што ќе ја одржува вашата бања чиста и ќе ви обезбеди погодност да ја користите следниот пат закачалка за фен.

Параметри на производот

Слична стока