.

.

Алатка за Бришење тјеназа со 10 Екстра Челични Сечила Со Голема Брзина, Комплет Комплет За Отстранување На Ножеви За Отстранување На Рабови За САМОСТОЈНО 3д Печатењ?

Алатка за Бришење тјеназа со 10 Екстра Челични Сечила Со Голема Брзина, Комплет Комплет За Отстранување На Ножеви За Отстранување На Рабови

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Отстранување на бруси : оваа алатка за бришење овозможува ротација од 360 степени за да се отстрани брусот и да се исечат помазните рабови и површини Широка Алатка : Обезбедување добри работни перформанси на домашни САМОСТОЈНИ проекти и индустриски апликации на гасоводот и 3Д печатење. Сигурна Работа : засечното сечило со висока цврстина и долга должина ќе ја подобри вашата работна ефикасност со голема леснотија. Удобно Држење : Усвојувајќи врвен пластичен материјал, рачката што не се лизга е многу удобна за држење и многу едноставна за ракување. Едноставно Во Употреба : Доаѓа со сечило од 10 парчиња, а замената е исто така многу погодна, и складирањето и носењето се лесни. Спецификација : Тип На Ставка : Алатка За Бришење Материјал На Производот : Пластика Тежина На Производот : Прибл.76 Ozproduct Големина : 12.87 in Use : Погоден за домашни самостојни проекти и професионални индустриски апликации како што се гасоводот и 3 D печатење.

Параметри на производот

Item Type:
Deburring Tool
Product Material:
Plastic
Product Weight:
Approx. 50 g / 1.76 oz
Product Size:
12.2 x 2.2 x 2.2cm / 4.8 x 0.87 x 0.87in
Use:
Suitable for home DIY projects and professional industrial applications such as pipeline and 3D printing. 
Package List:
1 x Plastic Handle 10 x BS1010 Blade
Слична стока