.

.

Сандвик Коромант Л151. 21-16-40а Челик Т-Макс П-Намалување На Стеблото Алатка За Разделба И Жлеб Држач, 0.94 Максимална Длабочина На Намалување

Сандвик Коромант Л151. 21-16-40а Челик Т-Макс П-Намалување На Стеблото Алатка За Разделба И Жлеб Држач, 0.94 Максимална Длабочина На Намалување

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

П-Исечете 151000 " Квадратни Стебла Надворешна Обработка-Алатки За Стебло. Надворешна Обработка-Алатки За Стебло. Квадратна Разделба На Стеблото и Држач За Жлебови П-Држач За Алат За Сечење. Надворешна лева рака алатка ОАЛ 6". Стегач завртка : Клуч 5680057-011 Течноста За Ладење Млазницата Дополнителни резервни делови. Максимална длабочина на сечење : 0,94. Систем со 1 најсовремена т-Макс П-Намалување опции-Т-Макс П-Намалување 151.2 за длабока разделба-Т-Макс П-Намалување 151.3 за внатрешна обработка и мал дијаметар на лицето.

Параметри на производот

Слична стока