.

.

Брзо ослободување на крилјата за орев за Beanон Бин на балансите на тркалото

Брзо ослободување на крилјата за орев за Beanон Бин на балансите на тркалото

DEN 462.24

Пристапност
Залиха

Брзо ослободување на крилото на орев за Beон Бин / Снеп на балансот на тркалото Се вклопува во балансот на тркалото со вратило од 40мм. Табулаторите натоварени со пролет овозможуваат брзо ослободување за време на отстранувањето. Вклучува чаша под притисок и гумен прстен. Заменлив дел # EAA0263 G66 A, EAA346 J78 A. Замена на крилјата за брзо ослободување на балансерите на тркалата со вратило од 40x4. Вклучена е чаша за притисок.

Параметри на производот

Слична стока