.

.

Алатка за прилагодлива магнетна мерач на ученик, алатка за магнетски мерачи на автомобили, камион за кабини за камници за ритам на тркала за автомобили за автомоби?

Алатка за прилагодлива магнетна мерач на ученик, алатка за магнетски мерачи на автомобили, камион за кабини за камници за ритам на тркала за

DEN 271.84

Пристапност
Залиха

Совршен материјал Wobythan : Алатката за камиони за усогласување на тркалата е изработена од челичен материјал, пластичност со голема јачина, добра цврстина, висока безбедност и сигурност Совети : го мери аголот на камбер и рициново на центарот за тркала или диск со сопирачките. Користете го ова едноставно ниво за да го вратите поставката за камбер на возилото по поправка или инсталација на ленти. Совршен дизајн : Усогласувањето на Camber Castor Strut прицврстува на центарот или сопирачката на дискот. Прилагодливо : има едноставно прилагодување на израмнување од -5 степени до 5 степени. Погодност : Алатка за усогласување на центрите за тркала лесна за читање и погодна за работа. Спецификација : Condiiton : 100% сосема нова боја : како слика прикажана материјал : Опсег на мерење на челик : 1,5 (mm) Точност на мерење : 99% големина : (л) x (w) x (h) 5 x 5 x 13cm / 1.97 "x x x 1,97 "x 5.12" (одобрение) Упатства за употреба : 1. Отстранете го сензорот за позиционирање на четири тркала (тела), извадете ја гумата.

Параметри на производот

Слична стока