.

.

Пневматски пиштоли за јаткасти пиштоли за навртки за влечење автоматско пневматско пневматско алатка за прицврстување на засилување со 0,6-0,8 3/16in 1/4in Мандели kv-802BF ж?

Пневматски пиштоли за јаткасти пиштоли за навртки за влечење автоматско пневматско пневматско алатка за прицврстување на засилување

DEN 1376.80

Пристапност
Залиха

Кога започнавме? Лансиран во 2017 година, Волфрант брзо стана водечки индустриски бренд на кој служевме повеќе од милиони продавници за алатки и домови низ целиот свет и станавме еден од најпопуларните продавачи на Интернет за добавувачи на индустриски и комерцијални материјали. Употреба на заниткување и прицврстување-пиштоли со пиневт на јаткасти плодови е погоден за занишање и прицврстување на разни метални плочи, цевки, ормани и производство на шасија. Широка апликација-Шидо користена во декорација, производство на автомобили, контејнери, електрични уреди, домашни уреди, инструменти, производство на багаж и машини и други индустрии. Не-рачка за лизгање-Не рачка за лизгање со ергономски дизајн, замрзнатиот дизајн го зголемува триењето и ефикасно ги спречува ризиците од паѓање за време на работата. Алуминиумски челик-висок квалитетен пневматски пиштол за заниткување, стабилни и стабилни перформанси. Овој удобен пневматски пиштол за заниткување ќе ги направи проектите за забивање ветер и ќе избегнат незгодно. Заштеда на работна сила-Случајни делови со квалитет на индустриска оценка, заштеда на работна сила, поседуваат висока ефикасност, стабилни перформанси и силна моќ. Употреба на заниткување и прицврстување-пиштоли со пиневт на јаткасти плодови е погоден за занишање и прицврстување на разни метални плочи, цевки, ормани и производство на шасија. Широка апликација-Шидо користена во декорација, производство на автомобили, контејнери, електрични уреди, домашни уреди, инструменти, производство на багаж и машини и други индустрии. Не-рачка за лизгање-Не рачка за лизгање со ергономски дизајн, замрзнатиот дизајн го зголемува триењето и ефикасно ги спречува ризиците од паѓање за време на работата.

Параметри на производот

Item Type:
Pneumatic Rivet Nut Guns
Material:
Alloy Steel
Model:
KV-802BF
Gun Head:
3/16in, 1/4in
Working Pressure:
0.6-0.8 (Mpa)
Connector Size:
1/4 (inch)
Package List:
1 x Pneumatic Rivet Nut Guns:
2 x Gun Head:
2 x Connecting Rod:
1 x Hanging Ring:
Note:
Before use, confirm whether the chuck is fixed to ensure that the air nozzle does not leaks.:
Слична стока