.

.

Пневматски ривертер, автоматска алатка за пиштол за орев со орев со воздушен погон со брз промена M6 M8, позитивен и негативен пресврт, заштеда на труд

Пневматски ривертер, автоматска алатка за пиштол за орев со орев со воздушен погон со брз промена M6 M8, позитивен и негативен пресврт, заштеда

DEN 9149.12

Пристапност
Залиха

【Глава за пиштол за само-заклучување】 Вклучете 2 вида глави M6, M8 брза инсталација и лесна замена 【Лесно за ракување】 : Алатката за навртката за наврт е лесна за ракување. Користејќи го воздушниот навртка за да го усогласите навртката и да го подигнете копчето за активирање F, а потоа повлечете ја завртката за активирање за да се ротира и повлечете ја навртката за да се деформира рамно. Подигнување на копчето R и потоа завртката излегува од навртката, така што една операција може да се заврши. 【Висококвалитетен ривертер】 Оваа алатка за пиштол за влечење на орев го користи оригиналниот пневматски ротор за поголема прецизност. Движењето на прецизност е од избраниот челик со висок степен. Вретено, опрема и лежиште точно се совпаѓаат дека ротацијата е мазна и стабилна и има долг животен век. 【Удобно е да се користи】 Зафатот со пиштол совршено се вклопува во вашата рака, удобно за држење и удобно за работа. 【Повеќе тивко】 Вграден пропуст на пригушувачот, ефикасно намалување на бучавата генерирана за време на работата. - Пневматскиот пиштол за навртки ќе ги направи овие проекти за занишање ветер и ќе ги спасат рацете од заморување. ефикасност и стабилни перформанси.

Параметри на производот

Product name:
automatic pull cap gun
Riveting capacity:
M6-M8
Motor speed:
600RPM
Package Contents:
Pneumatic Rivet Nut Setting Gun X1:
pull cap head(M6,M8):
Note:Mandrel is consumable.With the increase of product use frequency, the mandrel will wear, Please replace the mandrel regularly,Product can be used normally.:
To ensure your satisfaction, if you have any problems, please email your order number and we will provide effective customer support as soon as possible. :
Слична стока