.

.

Адаптер за конверзија на електрична енергија за забивање на пилипан, електричен столар, алатка за засилување на воздухот, алатка безжичен алатка за безжичен алатк?

Адаптер за конверзија на електрична енергија за забивање на пилипан, електричен столар, алатка за засилување на воздухот, алатка безжичен

DEN 527.84

Пристапност
Залиха

? Електричен адаптер за пиштол. ? Мала големина и лесна за носење, поефикасно. Прицврстувањето за вежбање на вежбање поседуваат мала тежина и мала големина, лесна за употреба и удобно за носење. Електричен адаптер за пиштол. ? Мала големина и лесна за носење, поефикасно. Прицврстувањето за вежбање на вежбање поседуваат мала тежина и мала големина, лесна за употреба и удобно за носење. ? ? Спецификација : СОСТОЈБА : 100% бренд Newуитим Тип : Прицврстување за вежбање на вежбање Материјал : Алуминиумски легура : како што е прикажано на сликата : приближно.3ozpplication : Електрична риверзатура : може да повлече φ2.8 Список на слепи занишани пакети : 1 x адаптер за засилување1 x Помош за рачка1 x рангента : мониторите не се калибрираат исти, бојата на артикалот прикажана на фотографии може да се прикаже малку поразлично од реалниот предмет. Ве молиме, земете го вистинскиот како стандард.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Rivet Drill Attachment
Material:
Aluminium Alloy
Color:
As shown in the picture
Weight:
Approx.490g/17.3oz
Application:
Electric Riveter
Use:
Can pull Φ2.4, Φ3.2, Φ4.0, Φ4.8 blind rivets
Package List:
1 x Rivet Adapter:
1 x Assist Handle:
1 x Wrench:
Note:
Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.
Слична стока