.

.

Goomeng Car Auto AC Висока/ниска страна R1234yf Брзи спојници Адаптери прилагодливи, 1/4 Машко пристаниште, фитинзи за полнење на наизменична струја, сет со висок и низок притис?

Goomeng Car Auto AC Висока/ниска страна R1234yf Брзи спојници Адаптери прилагодливи, 1/4 Машко пристаниште, фитинзи за полнење на наизменична

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Професионални адаптери за високи и ниски брзи спојници за ладилници R1234yf Месинг метал конструкција за брзо и лесно поврзување/исклучување. Брилијантен ракав обезбедува заштита од безбедност и избегнува повреда и загуба на ладење, бранејќи се од истекување. 2 парчиња со висок и низок притисок Брзи спојници, црвени за висок притисок, сина за низок притисок, буквално објаснување на врвот на производот за лесно препознавање. 2pc removable brass adapter (1/4" SAE Male Port). Professional high & low quick couplers adapters for R1234yf refrigerants. Brass metal construction for quick and easy connect/disconnect. Brilliant sleeve provides safety protection and avoids injury and refrigerant loss, defending against Истекување. Goomeng Technology Co. главно се занимава со производство и продажба на делови за автомобили, алатки за автоматско одржување, алатки за автоматско поправка, пневматски алатки, хардверски алатки и други производи. Постојат повеќе од 100 постојни производи, а производите се продаваат дома и во странство.

Параметри на производот

--Couplers:
fit R1234yf refrigerants only!
-- Adapters:
1/4 SAE male port, for 1/4 female hose
--Material:
brass & metal
--Size:
High Side R1234yf Coupler (12 mm-F x 17 mm) . Low Side R1234yf Coupler (12 mm-F x 14 mm)
Package List:
1 * High pressure quick coupler (red) :
1 * Low pressure quick coupler (blue) :
If you have any question, please contact us. We will help you handle the problem as soon as possible. :
Слична стока