.

.

Besportble велосипедски гуми зелени вентили на зелените вентили за замена на гумата за замена на гумата на гума, матични капаци на прашина, алуминиумска легура за плани?

Besportble велосипедски гуми зелени вентили на зелените вентили за замена на гумата за замена на гумата на гума, матични капаци на прашина,

DEN 131.20

Пристапност
Залиха

Лесно за инсталирање, само треба да го залепите на стеблото на вентилот за гуми Направено од висококвалитетен алуминиумски материјал, материјал со висок квалитет обезбедува долг животен век на услугата. И цврстиот и издржлив дизајн го прават тоа да се вклопи долго време. Може да помогне да се спречи истекување, нечистотија и други предмети од оштетување на јадра. Одговарајте на повеќето велосипеди, задоволување на вашите различни потреби. Опис Оваа ставка е професионална капа на капаците за воздухот на вентилот за гуми за вашиот велосипед. Направено од врвен материјал, тој е издржлив и практичен долго време. Без напор е да се завртуваат со прстите, лесно да се инсталираат или отстрануваат кога го проверуваат притисокот на воздухот во гумите. исполнување на вашите различни потреби.- Може да помогне да се спречи истекување, нечистотија и други предмети од оштетување на јадра.

Параметри на производот

Слична стока