.

.

Арамокс, ремител на филтер за масло, видови на лисици на лисици, отпуштање на клуч за отстранување на моторот за отстранување на моторот за отстранување на моторот

Арамокс, ремител на филтер за масло, видови на лисици на лисици, отпуштање на клуч за отстранување на моторот за отстранување на

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Совршено вклопување во : 100% сосема нов и високо квалитетен клуч за филтрирање на масло за автомобили Мала, средна и голема големина за потребите на различни луѓе. Постојат три големини за избор. Материјали со висок квалитет : Клучот за филтрирање на маслото за автомобили користи високо квалитетен ABS материјал, кој е обележан со Die еднаш. Направениот клуч за филтрирање на маслото за автомобили не е лесен за пукање, супер издржлив. Удобно зафат : висококвалитетна рачка на TPR, нетоксична, нелизга, удобна за допир, помагајќи ви да работите лесно. Разумен дизајн : Триаголна уста за мелење, силно стегање. Заби за заби јасно, лесно расклопување. Гаранција за квалитет : Ние нудиме гаранција од 24 месеци, ве молиме слободно контактирајте со нас ако имате какви било прашања откако ќе ги примите нашите производи, ќе се обидеме да се потрудиме да го решиме вашиот проблем. Можете да го купите без грижа. Совршено вклопување во : 100% сосема нов и високо квалитетен клуч за филтрирање на масло за автомобили. Мала, средна и голема големина за потребите на различни луѓе. Постојат три големини за избор. Материјали со висок квалитет : Клучот за филтрирање на маслото за автомобили користи високо квалитетен ABS материјал, кој е обележан со Die еднаш. Направениот клуч за филтрирање на маслото за автомобили не е лесен за пукање, супер издржлив. Удобно зафат : висококвалитетна рачка на TPR, нетоксична, нелизга, удобна за допир, помагајќи ви да работите лесно. Разумен дизајн : Триаголна уста за мелење, силно стегање. Заби за заби јасно, лесно расклопување. Гаранција за квалитет : Ние нудиме гаранција од 24 месеци, ве молиме слободно контактирајте со нас ако имате какви било прашања откако ќе ги примите нашите производи, ќе се обидеме да се потрудиме да го решиме вашиот проблем. Можете да го купите без грижа. Спецификација : Состојба : 100% сосема нов материјал : не'рѓосувачки челик + алуминиумска легура Боја : Како слики прикажани со големина : 66-75mm, 75-96mm, 96-116mm (по избор) S : 66-75mm / 2.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Material:
Stainless steel + aluminum alloy
Color:
As Pictures Shown
Size:
66-75mm, 75-96mm, 96-116mm(optional)
S:
66-75mm / 2.6-3.0in
M:
75-96mm / 3.0-3.8in
L:
96-116mm / 3.8-4.6in
Package Weight:
Approx.223g
 :
Package list:
1 * Oil Filter Remover Spanner:
Note:
1. Pay attention to environmental protection, properly dispose of used oil.:
2. When installing a new filter, first coat the rubber seal ring of the filter with oil.:
3. Use the hand filter screw on the filter base, to start force, use the filter wrench screw 3/4 turns:
4. With the hand on the filter screw machine filter base, starting to force the hand screw can not move, with the filter wrench screw 1/4 turn.:
5. Filter can not screw too tight, so as to avoid damage and leakage of the sealing ring, or next disassembly inconvenience. :
6. As the spanner has large and small size, so please purchase according to your car filter diameter. :
Слична стока