.

.

Извади 2 парчиња машина за вриење деца занаети за кожни алатки единечни дупки за дупки за уметност во форма на форма, дупки за дупки за дупки за дупки, панк -книга за ?

Извади 2 парчиња машина за вриење деца занаети за кожни алатки единечни дупки за дупки за уметност во форма на форма, дупки за дупки за дупки

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Сингл на дупка за хартија- Пандер за хартија погоден за детски рачно изработени, правење честитки за правење картички, активности за дизајн на уметност и белешка за книги DIY, Занаетчиски удари со хартија- Повеќе форми : 5 тематски удари, starsвезди, форми на фото рамки, срца, снегулки, форми на пеперутка. Совршено да се создаде уникатен дизајн за белешки. Големината на секој удар на дупка е околу 4,91x2. Хартија за срце-Избор за создавање на проект за уметнички занаетчиски производи за родител-дете и наставник-ученик. Панч за дупки за пеперутка- Панч за хартија : Направено од ABS и легура материјали, има голема издржливост и не е лесна за деформација. Изборот на проекти за креативни занаетчиски деца, наставници и студенти. Можете да направите различни уметнички дела според вашата фантазија, совршени за децата да го развиваат својот ум. Продавници за удари со дупки- правење ознака за хартија или етикета со еден удар, многу удобно. хартиени уметнички удари. Пакетот вклучува 2 x карактеристики за удар на хартија -Големина : 12.38in Пандер за дупка. -Материјал : ABS, Alloy Doll Punch Single - Погоден за детски рачно изработени, правење честитки за правење картички, активности за уметност и сноп -книги DIY, итн.

Параметри на производот

Слична стока