.

.

Папка за коски TEGG 2 парчиња коски за хартија за бодување на табла за правење картички за занаети за хартија занаетчиски занаети

Папка за коски TEGG 2 парчиња коски за хартија за бодување на табла за правење картички за занаети за хартија занаетчиски занаети

DEN 105.44

Пристапност
Залиха

Користете ја оваа пригодна мала алатка за да постигнете, браќа, срамни или полска хартија, хартија за ткиво и картон за да ги направите мазни за да не ги ставаат или гребеат деликатната хартија, ткаенината и површините Може да се користи за измазнување на ници или пескарење, набори и гребнатини на хартија, сечење глина и влегување во тешко достапни агли. Две различни форми на рачни алатки за крцкање на хартија (коски на коски и маркери за бразда) се изработени од пластика (не реална коска). Мазната површина нема да ја оштети вашата хартија. Тој е лесен и издржлив. Погодно е за шиење, белешка за книги, правење картички, канцелариски материјали, рачни книги, врзување и други занаети со хартија занаетчиски прицврстувачи и уреди за трескање на хартија. Големина на долг дел : 20.short Големина : 12x2.packing : 2 парчиња (1 парчиња за секоја должина). Спецификација : Материјал : Пластика Големина на долг дел : 20.4cm Кратка големина : 12x2.4cm долг дел Тежина : 18,5 g кратка тежина : 10g пакување : 2 парчиња (1 парчиња за секоја должина) Карактеристики Користете ја оваа корисна мала алатка за постигнување, бразда, срамни со срамни или полски хартија, хартија за ткиво и картон за да ги направите мазни за да не застанат или гребеат деликатна хартија, ткаенина и површини.

Параметри на производот

Material:
plastic
Long Section Size:
20.5x2.4cm
Short Size:
12x2.4cm
Long Section Weight:
18.5g
Short Weight:
10g
Packing:
2PCS (1PC for each length)
Feature:
Use this handy little tool to score, crease, flatten or polish paper, tissue paper and cardboard to make them smooth so as not to glaze or scratch delicate paper, fabric and surfaces.:
Can be used for smoothing nicks or sanding, creases and scratches on paper, cutting clay and entering hard-to-reach corners.:
Two different shapes of hand-held paper creasing tools (bone clamps and crease markers) are made of plastic (not real bone). The smooth surface will not damage your paper. It is lightweight and durable.:
Suitable for sewing, scrapbooking, card making, office supplies, manual books, binding and other paper crafts bone clamp and paper creasing device. :
Слична стока