.

.

Кевин Сорбо 8x10 Славна фотографија потпишана лично

Кевин Сорбо 8x10 Славна фотографија потпишана лично

DEN 1120.00

Пристапност
Залиха

UACC регистриран дилер на автограм #192 100% автентични автограми загарантирани за живот. Обезбеден сертификат за автентичност (COA). Никогаш не продаваме „пред-печатени“ или фотографии генерирани од компјутер. На залиха и подготвени за испорака!. Фантастично промо постер на Херкулес.

Параметри на производот

Слична стока