.

.

Комплет за алатки за поправка на замена, додатоци за контролор со метал 13-во-1 за контролор на игри

Комплет за алатки за поправка на замена, додатоци за контролор со метал 13-во-1 за контролор на игри

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Пакетот вклучува : Додатоци на контролорот вклучуваат 6 метални џојстици за размена на палецот, 4 црвени лопатки (2 средни и 2 мини), 2 црвени влошки Д, 1 алатка за прилагодување на напнатоста на сребро Премиум материјали : џојстиците на стапчињата за размена на палецот се изработени од висококвалитетен силиконски и метал, а влошки за лопатка и Д се изработени од метал, исто како и оригиналниот материјал, многу издржлив и не е лесен за носење. Стилски изглед : Метални пинови за палецот го истакнуваат вашиот контролер со нов изглед и уникатен дизајн. Совршено компатибилен со вашиот контролер Xbox One Elite Series 2. Едноставно заменете ги старите копчиња со нашите комплети. Лесно за замена : Променете го палецот според вашите желби, не треба да го издвојувате контролорот, се држи до него како магнет, тој е многу стабилен и не се исклучува, освен ако не извршите одреден притисок. Флексибилен и практичен : Разменете го џојстикот со текстурирани рачки и прилагодливи алатки. Сите џојстици, лопатки и лопатки се отстранливи и прилагодливи за да ви го дадат најубавото искуство со игри. Пакетот вклучува : Додатоци на контролорот вклучуваат 6 метални џојстици за размена на палецот, 4 црвени лопатки (2 средни и 2 мини), 2 црвени влошки Д, 1 алатка за прилагодување на напнатоста на сребро. Премиум материјали : џојстиците на стапчињата за размена на палецот се изработени од висококвалитетен силиконски и метал, а влошки за лопатка и Д се изработени од метал, исто како и оригиналниот материјал, многу издржлив и не е лесен за носење. Стилски изглед : Метални пинови за палецот го истакнуваат вашиот контролер со нов изглед и уникатен дизајн. Совршено компатибилен со вашиот контролер Xbox One Elite Series 2. Едноставно заменете ги старите копчиња со нашите комплети. Лесно за замена : Променете го палецот според вашите желби, не треба да го издвојувате контролорот, се држи до него како магнет, тој е многу стабилен и не се исклучува, освен ако не извршите одреден притисок. Флексибилен и практичен : Разменете го џојстикот со текстурирани рачки и прилагодливи алатки.

Параметри на производот

Item Type:
Controller Accessory Kit
Material:
stainless steel.
Colour:
red
Application:
for Xbox One Elite Series 2
Parameters:
1. The paint is treated with electroplating technology, and the controller accessory kit replacement is made of high quality metal, durable and corrosion resistant. :
2. BETTER FEEL Exactly the same size and material as the elite series 2 official controller accessory, textured handle design to prevent slipping, improve hand sensitivity and improve gaming experience. :
3. A variety of DIY style group keys and more personalized debugging programs are available to make it easier for players to adjust the joystick speed and key positions of the handle and improve the personalized experience of the grip. :
How to use:
Take out the product and use it :
Package list:
6 x rocker hat. :
1 x round cross key. :
1 x cross key. :
4 x pull out. :
1 x standard part. :
1 x T8 screwdriver. :
1 x T6 screwdriver. :
1 x pry bar. :
1 x storage bag. :
Слична стока