.

.

Фотографија на историски производи: Комплексно меланхолико, четири темпераменти, време на татко, депресија, ментална состојба

Фотографија на историски производи: Комплексно меланхолико, четири темпераменти, време на татко, депресија, ментална состојба

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

8x12 инчен фотографски принт од висококвалитетно скенирање на оригиналот Фото : Комплексно меланхолико, четири темпераменти, време на татко, депресија, ментална состојба Белешка : Некои слики може да имаат бели шипки на страните или на врвот, ако оригиналната слика не е во согласност со димензиите од 8x12. Извор : Библиотека на Конгрес, Вашингтон, Д.

Параметри на производот

Слична стока