.

.

Егзотична Индија 29 x 35 Рама Дарбар Танјоре Сликање | Традиционални бои со 24к злато | Рамка од тиково дрво | Злато и

Егзотична Индија 29 x 35 Рама Дарбар Танјоре Сликање | Традиционални бои со 24к злато | Рамка од тиково дрво | Злато и

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Материјал : Танјоре сликарство традиционални бои со 24 карат злато Димензии : 35 инчи x 29 инчи x 2,5 инчи (со рамка) - 29 инчи x 23 инчи (без рамка). Направено во Индија. Димензии : 35 инчи x 29 инчи x 2,5 инчи (со рамка) 29 инчи x 23 инчи (без рамка) tanjore (thanjavur) tanjore сликање традиционални бои со 24 карат злато.

Параметри на производот

Слична стока