.

.

Морнарица сина и златна мермерна wallидна уметност Апстракт мермер модерно трендовски платно отпечатоци сино и бело мермерно сликарство апстрактно облик на уметни?

Морнарица сина и златна мермерна wallидна уметност Апстракт мермер модерно трендовски платно отпечатоци сино и бело мермерно сликарство апстрактно

DEN 479.84

Пристапност
Залиха

1 Големина и пакување : Големината на сината слика на Златната морнарица е 16x24inchx3pcs. Ве молиме, измерете ја големината на wallидот точно за да можете да ја изберете вистинската големина. Вашите уметнички дела од сино мермерно платно ќе бидат валани ставени во цврста цевка за да можете да добиете производ со висок квалитет. Секој постер ќе биде спакуван одделно за да се осигура дека тие можат да ве достигнат во совршена состојба.UNFRAMED : Ве молиме имајте во предвид дека нашето модерно трендовски печатење на платно е безделно. Можете да подготвите рамка од вас како, со големина 16x24inch за да одговара на вашиот uralидал, да го соберете сами и да уживате во DIY забава. Можете исто така да го поправите директно на wallидот со нокти или лента или да користите клипови за да ги држите на место.HIGH-QUALITY : The high quality canvas is printed with beautiful pictures by Giclée printing technology, making the blue white and gold art print not only waterproof and moisture resistant wipeable, environmentally friendly and odorless, but also UV resistant and high temperature resistant, Не е лесно да се избледи и може да се користи долго време.Приментирани места : Овој принт на постери со сина боја е лесен за мешање и совпаѓање на различни стилови на домови за да се создаде топла атмосфера за кој било простор, како што се дневна соба, спална соба, кујна, бања, трпезарија, хотел во канцеларија, бар за јадење или кој било друг прилика. Тие исто така можат да бидат одличен подарок за семејството, пријателите или колегите.

Параметри на производот

Слична стока