.

.

Solustre 100pcs леќи за чистење на леќи за чистење микрофибер чистење на крпи за чистење на екранот чистач за чистење очила за чистење крпа за чистење за чистење за чистењ?

Solustre 100pcs леќи за чистење на леќи за чистење микрофибер чистење на крпи за чистење на екранот чистач за чистење очила за чистење крпа за

DEN 239.04

Пристапност
Залиха

Микрофибер за чистење на леќи за чистење на леќи : мора да имате ставка за вашите очила Очила за очила за чистење на очила : Лесна за употреба, само посипете ја течноста за чистење на крпа за чистење за чистење. Платно за чистење на микрофибер : Чистење на која било прецизност , телефони, леќи, очила, часовници, накит и други деликатни површини. Чиста крпа на леќи : Лесна за употреба, само посипете ја течноста за чистење на крпа за чистење може да се исчисти. Платно за чистење на очила : Леќи за бришење очила, компјутер, таблет и екран на мобилен телефон ,. Список на пакети 100 x Очила за чистење на очила за чистење - Материјал : Платно за чистење на влакна од микрофибер за очила. - Изработено од микрофибер материјал, со меки, лесни, цврсти и издржливи чаши за чистење на микрофибер. - Лесен за употреба, само посипете ја течноста за чистење на крпа за чистење за чистење на крпа за чистење на очила за микрофибер. - Лизгање на леќи за очила, компјутер, таблет и екран на мобилни телефони, итн очила, бришење чиста крпа.

Параметри на производот

Слична стока