.

.

20 парчиња очила за чистење на чаши за чистење на крпа за чистење на крпи за чистење премија за чистење на микрофибер за чистење на микрофибер за очила за очила за оч?

20 парчиња очила за чистење на чаши за чистење на крпа за чистење на крпи за чистење премија за чистење на микрофибер за чистење на микрофибер

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Пакетот вклучува : ќе добиете 20 пакувања од 17,5 * 14,5 см за чистење на очила за очила Материјал : Меки и еднократно микрофибер материјал што е безбеден за употреба на вашите најскапоцени предмети без гребнатини. Лесен за употреба : Брзо избришете ги прашината, дамките и ознаките на скапоцените стаклени површини Не се потребни течности. Инстант чистење : Очилата за чистење на чашите се сушат на влажната површина. Микрофибер ја чисти и ја суши сјајната површина. Може да се користи безбедно на најскапите предмети без гребење. Широка апликација : Идеално за таблети, паметни телефони, очила, очила за сонце, лаптопи, леќи за камера, паметни телевизори и сите скапоцени стаклени површини. Пакетот вклучува : ќе добиете 20 пакувања од 17,5 * 14,5 см за чистење на очила за очила. Материјал : Меки и еднократно микрофибер материјал што е безбеден за употреба на вашите најскапоцени предмети без гребнатини. Лесен за употреба : Брзо избришете ги прашината, дамките и ознаките на скапоцените стаклени површини Не се потребни течности. Инстант чистење : Очилата за чистење на чашите се сушат на влажната површина. Микрофибер ја чисти и ја суши сјајната површина. Може да се користи безбедно на најскапите предмети без гребење. Широка апликација : Идеално за таблети, паметни телефони, очила, очила за сонце, лаптопи, леќи за камера, паметни телевизори и сите скапоцени стаклени површини.

Параметри на производот

Слична стока