.

.

Besportble 3PCS отпорен опсег за салата за жени за жени за вежбање ленти отпорност фитнес отпорност ленти памучни фитнес ленти пилатес лента бенд јога вежба каиш за возра?

Besportble 3PCS отпорен опсег за салата за жени за жени за вежбање ленти отпорност фитнес отпорност ленти памучни фитнес ленти пилатес лента бенд

DEN 292.64

Пристапност
Залиха

Полиестер памук и латекс Вежба за вежбање на отпор за вежбање на боди-билдинг еластична лента- добра еластичност и силна издржливост, лесен за преклопување и удобно за носење. Бенд за отпорност на теретана-Цврста врска, силен капацитет за носење на оптоварување и побезбеден за колк за обука на сила. Прилагодлива лента за јога- Добра еластичност и издржливост, лесна за преклопување и удобно за носење. Бенд за сквотот на колкот-Изработено е од материјал, удобно и безбедно, одлично и пријателско за животната средина, што служи некое време. Бенд за отпорност на вежбање- лесен и лесен за носење, погоден и за домашно вежбање и за спорт надвор. Полиестер памук и латекс. Вежба за вежбање на отпор за вежбање на боди-билдинг еластична лента- добра еластичност и силна издржливост, лесен за преклопување и удобно за носење. Бенд за отпорност на теретана-Цврста врска, силен капацитет за носење на оптоварување и побезбеден за колк за обука на сила. Прилагодлива лента за јога- Добра еластичност и издржливост, лесна за преклопување и удобно за носење. Бенд за сквотот на колкот-Изработено е од материјал, удобно и безбедно, одлично и пријателско за животната средина, што служи некое време. Бенд за отпорност на вежбање- лесен и лесен за носење, погоден и за домашно вежбање и за спорт надвор. Список на пакети 3 x Карактеристики на еластични опсези - Големина : 42.08 инчен вежби за вежбање. - Боја : Избрана вежба за вежбање на опсег за отпорност на боја, еластичен опсег.

Параметри на производот

Слична стока