.

.

Комплет за барови на пилатес и ролери. Моќни ленти за отпор и рачки. Тотален систем на тренингот на телото за абдомен, половината, колковите и нозете. Преносен вежба?

Комплет за барови на пилатес и ролери. Моќни ленти за отпор и рачки. Тотален систем на тренингот на телото за абдомен, половината, колковите

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

【Сеопфатен систем за вежбање】 Може да помогне во таргетирање на вашите основни мускули за обука на сила Особено со системот за навивам, можете лесно да го подобрите вашиот ABS, да ги обликувате линијата на половината и сите други делови што сакате да ги разработите. Режими на повеќе интензитет за да изберете за да ви помогне да го направите вашиот тренинг поудобен и поефикасен. 【Hotsweat Pilates Bar】 Може да ви помогне да извршите повеќе од 30 различни вежби. Имаме три отстранливи шипки, ролери за АБ, ленти и рачки на глуждот и сидра на вратите. Исто така, постојат вреќи за влечење на жариште што можете да ги однесете во канцеларијата, паркот, салата и на отворено за да тренирате професионално со симулирање на разни фитнес опрема, сквотови, преси за клупи, кадрици, веслање, итн. Различните карактеристики можат да ја направат вашата програма за вежбање посеопфатна. 【Мултифункционална фитнес опрема】 Можеме да ви помогнеме да постигнете целосен тренинг на телото од почетник до напреден интензитет. Опремени со 4 трајни ленти за отпор (120 bs) за да го исполнат целиот интензитет на обука. Исто така, постојат ролери АБ можат да ги вежбаат вашите абдоминални мускулни групи за да го зголемат вашиот тренинг и да постигнат тотално скулптурирање на телото!. 【Лесен за употреба, лесен за носење. Поставете ја должината на лентата според вашата висина и тежина со прилагодување на најлонските ленти на краевите на шипката Пилатес. Можеме да прилагодиме различни интензитети на обука, така што вашето семејство и деца можат совршено да го користат нашиот фитнес систем за здраво аеробно вежбање. 【Обезбедување на квалитет】 Ние ви нудиме 24/7 100% услуга без ризик, за да можете да купите со доверба. Ние сме многу уверени дека ќе бидете импресионирани од издржливоста, преносливоста, разноврсноста и високиот квалитет на нашиот комплет Пилатес Бар. Ние сме целосно посветени да ви служиме и да ви обезбедиме позитивни идеи за вежбање и поефикасни методи за вежбање за да можете полесно да ги постигнете вашите цели за вежбање!. Може да ја замени традиционалната опрема како што се мрести, машини за веслање и опсези за напнатост.

Параметри на производот

Слична стока