.

.

ОГГО Повлечете ја лентата за брада на брада, мултифункционална станица за натопи за вежбање во внатрешна дома, тренингот за обука на кула за напојување фитнес фитн?

ОГГО Повлечете ја лентата за брада на брада, мултифункционална станица за натопи за вежбање во внатрешна дома, тренингот за обука на кула

DEN 376.00

Пристапност
Залиха

【Цврста конструкција】 Доаѓа со тешка челична рамка од 14 мерачи изработена со финиш отпорен на гребење, нашата кула за напојување може да има тежина на возачите до 660 bs и да издржи долгорочна употреба 【Мулти функција】 Тоа е мултифункционална кула за напојување која поддржува вертикално кревање на коленото, склекови, натопи, како и влечење, кои помагаат да се тонираат и насочуваат вашите раце, јадрото, рамената, градите и грбот за посилен горен тело. 【Двојна стабилност】 : Кулата за моќ за обука на јачина има засилување на основната лента. Долгата основа обезбедува повеќе точки на оптоварување. Повеќе точки за поддршка се направени од продолжен челик, зголемување на површината за контакт и обезбедување на двојна стабилност. 【10 Регулирање на менувачот Висина】 Висината на лентата за влечење може да се прилагоди од 57,1 до 84,7 инчи, погодна за сите потреби за фитнес за возрасни дома, канцеларија. 【100% гаранција】 Ние се гордееме со квалитетот и издржливоста на нашата опрема за фитнес дома. Ние стоиме зад нашата гаранција за квалитет со нашата 3 -годишна гаранција на рамката и гаранцијата за живот на сите други материјали. Ако имате какво било прашање, слободно контактирајте не преку е-пошта. Зошто да не избираме?- Трајната тубуларна челична рамка со 2-инчен дебелина на конструкцијата на wallидот на цевката, тешката должност- 4 триаголен заптивка со 8 ореви против лов, ја зголемуваат основата на стабилноста- четири дупки на завртки доаѓаат со секоја нога на кафезот, заклучете го Цврсто земја-10 Прилагодлива позиција Обезбедете ги прилагодените вашите потреби за спецификација : Материјал : Ironелезо, Pvc Color Достапно : Blackheight : Прилагодлив од 57.

Параметри на производот

Material:
Iron, PVC
Color Available:
Black
Height:
Adjustable from 57.1-84.7 inch
Weight Capacity:
660lbs
Dimension:
42.9inchx 38.6inchx 57.1-84.7 inch/109x98x145-215 CM
Package Includes:
1 x Power tower:
1 x install instruction:
1 set of tool packages:
★ Warm tips:
- Because of manual measurement, the error is 0.1-0.8cm(0.03-0.3inch), please refer to actual size.:
- We only sell fitness equipment, other items are props.:
★ Customer Service:
1. We offer 100% Money Back or Exchange if the product has any quality issues, you can buy with confidence.:
2. We offer 24 hours online customer service, please feel free to message us if you have any questions. Thanks for good communication!:
3. We promises to ship within 24 hours, and the delivery time is 7-20 working days :
Слична стока