.

.

Besportble Running Vest Running Vest 2 парчиња санки за лепење тежина со лежиште на рамената тренер за тренинг за обука за обука со ремен за фитнес пукнат вежби за вежбање појас за т?

Besportble Running Vest Running Vest 2 парчиња санки за лепење тежина со лежиште на рамената тренер за тренинг за обука за обука со ремен за

DEN 467.04

Пристапност
Залиха

Комплети за прицврстување со тежина - метални токи можат да се прилагодат и да се обезбедат заше за разни пози и усогласувања Преклопете го лабавиот крај назад на себе, затегнете се на посакуваната големина на јамката. Комплети за прицврстување со тежина - преносни и лесни за употреба. Можете да го користите групата за фитнес отпор, каде било, како салата, дома, просторија за јога, па дури и на отворено. Комплети за прицврстување со тежина - лесен и преносен ремен за обука е лесна за носење и складирање. Комплети за прицврстување на тежината - опсезите за вежбање се одлични за вежби како загревање, истегнување, обука за вкрстено вклопување, јога, обука за сила и многу повеќе. Комплети за прицврстување со тежина - изработени од врвен материјал, екстремно еластичен и здрав. Опис Дали сакате да учествувате во обука за отпорност и сила, трчање, пливање, па дури и вкрстена фитнес? Проектот ќе ви помогне.

Параметри на производот

Слична стока