.

.

Обучувач за сила на азураоки, зафаќач на рака, преносен вежби за рака, зафат на зглобот за рехабилитација на зглобот за рехабилитација за мажи за жени во салата, црн?

Обучувач за сила на азураоки, зафаќач на рака, преносен вежби за рака, зафат на зглобот за рехабилитација на зглобот за рехабилитација

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Издржлива : Пролет на легура со голема јачина, цврста рачка на PP, TPR гума за облога, цврста и издржлива Полесно контрола : Копчето за надградено прилагодување е задебелено за да ви ја олесни вашата контрола. Мала големина, лесна за носење. Вежбање во кое било време на кое било место : Преносен и лесен дизајн, лесно може да се вклопи во вашиот џеб или ранец, можете да ги земете овие грипири со себе и да вежбате во секое време, каде било. Користете ги дома, во канцеларија, или додека патувате за да го претворите времето на прекин во продуктивни сесии за вежбање. Фитнес опрема : Одговара за алпинисти, воени уметници, спортисти и секој што сака да ја подобри силата на раката. Гаранција за задоволство : Ние се стремиме да му обезбедиме на секој клиент највисок стандард на услуги на клиентите за да се обезбеди пријатно искуство за купување. Ако имате какви било проблеми, истраги или ви треба помош, Ве молиме слободно контактирајте со нас директно. Издржлива : Пролет на легура со голема јачина, цврста рачка на PP, TPR гума за облога, цврста и издржлива. Полесно контрола : Копчето за надградено прилагодување е задебелено за да ви ја олесни вашата контрола. Мала големина, лесна за носење. Вежбање во кое било време на кое било место : Преносен и лесен дизајн, лесно може да се вклопи во вашиот џеб или ранец, можете да ги земете овие грипири со себе и да вежбате во секое време, каде било. Користете ги дома, во канцеларија, или додека патувате за да го претворите времето на прекин во продуктивни сесии за вежбање.

Параметри на производот

Product name:
adjustable counting grip
Color:
black
Material:
ABS plastic
Spring diameter:
0.3cm
Weight:
about 130g
Size:
about 160 * 110 * 22mm/6.30 * 4.33 * 0.87inch
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement. :
Package includes:
1 x Counting Grip:
Слична стока