.

.

BHVXW фитнес нараквица паметен опсег притисок мажи водоотпорен IP67Women Monitor Monitor Monitor Monitor Watch Sport нараквица 5 во 1

BHVXW фитнес нараквица паметен опсег притисок мажи водоотпорен IP67Women Monitor Monitor Monitor Monitor Watch Sport нараквица 5 во 1

DEN 1270.40

Пристапност
Залиха

Со нараквица на екранот (0,96 инчи TFT) Откривање на отчукувањата на срцето. Временско прикажување, броење на чекор, калории, приказ на далечина. Стандардна функција на моторот (чекор, растојание, калории). Следење на спиењето (време на спиење, квалитет на спиење). Барања на системот : Android 4,4 и погоре, i OS 8.0 или погоре, поддршка за 4,0 верзија : BLE 4.0 чип : x100 "Работа на модул на срцев ритам" : Околу 50uascreen Големина : 0,96 инчрезоција : 80*160 Battery Капацитет : 90 mahstandby време : 15 дена или so Working time : 7 days or so Physical button : button Motor : built-in, vibration reminder Charging interface : thimble plug-in Waterproof rating : IP67, waterproof Sensor : sensor Features : With a screen bracelet (0.96 inch TFT) Heart rate detection Time display, step counting, calories, Функција на моторна функција на растојание (чекор, растојание, калории) Мониторинг на спиење (време на спиење, квалитет на спиење) Известување за повик, Порака за потсетување за движење за движење на пораки (потсетник за мобилен телефон надвор од опсег) Потсетиме за потсетување за потсетување на алармот за потсетување фирмвер преку податоци за APK/APPSYNC до APK/APPAPP/APK Метод на преземање : Android и App Sync : Youssie нараквица.

Параметри на производот

Слична стока