.

.

S SPOFINE Детски Велосипед Шлем, Дете Шлем За Млади Возрасни, Коленото Рампа Лактот Рампа Рачен Штитник Заштитна Опрема Во Собата За Скејтборд, Велосипед, Лизгање, Вело?

S SPOFINE Детски Велосипед Шлем, Дете Шлем За Млади Возрасни, Коленото Рампа Лактот Рампа Рачен Штитник Заштитна Опрема Во Собата За

DEN 607.84

Пристапност
Залиха

7 ПАРЧИЊА ЗАШТИТНА ОПРЕМА : Пакетот доаѓа со 1*Шлем, 2*Влошки за Колена, 2*Влошки за Лактите и 2*Штитници за Зглоб Сите тие се завиткани со мрежа закачена и спакувана во надворешна кутија за подароци. ПОГОДЕН ЗА ПОВЕЌЕ СПОРТСКИ ЦЕЛИ : основната заштитна опрема за активности на отворено за деца и Млади и возрасни, вклучувајќи скејтборд, лебдење, возење велосипед, ролери, велосипедизам, ќе ви даде сеопфатна безбедносна заштита. СРЕДЕН СЕТ ПОГОДЕН ЗА МЛАДИ/ ТИНЕЈЏЕРИ ОД 8 ДО 14 ГОДИНИ : со прилагодливите ремени ги прават флексибилни за да одговараат на големината од 8 до 14 Години Млади / Тинејџери со обем на главата помеѓу 21,6 и 22,4 инчи (55-57 см). ШЛЕМ-ОТПОРНОСТ НА УДАР И ВЕНТИЛАЦИЈА : Изработен од цврст и издржлив ПВЦ И КОМПЈУТЕР, ЕПС пена, овој велосипедски шлем е висока отпорност на удар. Вграден повеќе отвори, овој велосипедски шлем може да помогне да се намали потењето и да останете ладни.

Параметри на производот

Слична стока