.

.

АБАОДАМ 1 Поставете тренер за тенис за тенис пот, детски едукативни играчки, внатрешни додатоци за внатрешни работи, табела тенис за обука на тенис, креативни табел?

АБАОДАМ 1 Поставете тренер за тенис за тенис пот, детски едукативни играчки, внатрешни додатоци за внатрешни работи, табела тенис за обука

DEN 442.08

Пристапност
Залиха

Вуд, апс Смешен сет на тенис на табели : Произведен со врвен материјал, со издржливост и практичност. Интерактивна тенис на табели : Добра играчка за лични обуки на fansубителите на тениите во маса и интерактивна и играчка за родителите и децата да ги развиваат своите односи. Алатка за вежбање понг : Добра играчка за личен тренинг на fansубителите на тениите на маса и интерактивна и играчка за родителите и децата да ги развиваат своите односи. Понг машина : Уред за обука на тенис, лесен за ракување, практични, без ограничувања на страницата, спортски материјали на отворено. Уред за обука : За подобро да им помогнеме на почетниците да ја совладаат ротацијата на топчињата што резултираа со удари на различни делови и насоки. Список на пакети 2 x лилјаци 1 x база 1 x еластична шипка 3 x Карактеристики на тенис на табела -боја : како што е прикажано спортско играње -материјал : дрво, апс -образовни играчки -големина : 92.47x7 Табела Тенис опрема.89x1 Тенис на табела. - Исклучителен и класичен дизајн, едноставен и дарежлив изглед, поудобно за игра, безбеден за деца играчки за игри во затворен простор. - Нема ограничувања на страницата, спортски материјали на отворено или затворено, можете да играте со вашите пријатели, семејства, миленичиња преносни спортски рекет.

Параметри на производот

Слична стока