.

.

BESPORTBLE 2pars Фудбал Дете Влошки Години Лактот Девојки Еластична Протези Отворено Опрема Лесни Коленото Теле Дише Сини Чувари Брзини Со Поддршка Ракави За Момчиња Тин?

BESPORTBLE 2pars Фудбал Дете Влошки Години Лактот Девојки Еластична Протези Отворено Опрема Лесни Коленото Теле Дише Сини Чувари Брзини

DEN 163.68

Пристапност
Залиха

пластика, ЕВА ВЛОШКИ ЗА КОЛЕНА ЗА ФУДБАЛ perfectlyономски Дизајнирани, совршено се вклопуваат во телето и тибијата. ДЕТЕ ФУДБАЛ НОГА ракавиДецата со овие прекрасни фудбалски штитници безбедно ќе уживаат во фудбалски игри или тренинзи. ТЕЛЕ ракавитие се добра опрема за потколеници за деца. ФУДБАЛСКИ ШТИТНИЦИ Професионалните фудбалски штитници можат ефикасно да ги детските телиња и коските на потколеницата од удар и повреда. ШИН чорапиВи Овозможува слободно да трчате и да играте на фудбалскиот терен. ВЛОШКИ ЗА КОЛЕНА ЗА ФУДБАЛ perfectlyономски Дизајнирани, совршено се вклопуваат во телето и тибијата. ДЕТЕ ФУДБАЛ НОГА ракавиДецата со овие прекрасни фудбалски штитници безбедно ќе уживаат во фудбалски игри или тренинзи. ТЕЛЕ ракавитие се добра опрема за потколеници за деца. ФУДБАЛСКИ ШТИТНИЦИ Професионалните фудбалски штитници можат ефикасно да ги детските телиња и коските на потколеницата од удар и повреда. ШИН чорапиВи Овозможува слободно да трчате и да играте на фудбалскиот терен. Пакетот Вклучува 1 х пар фудбал штитници за потколеници Со влошки За лактите Карактеристики-Боја : Сина. - Тие се погодни за чистење и можат да се користат за долгорочна пракса.

Параметри на производот

Слична стока