.

.

50 јарди прилепни ленти за шиење на копчињата за прицврстувач за прицврстувач за прицврстувач за прицврстувач за бебиња долна облека за шиење на садови за шиење на ?

50 јарди прилепни ленти за шиење на копчињата за прицврстувач за прицврстувач за прицврстувач за прицврстувач за бебиња долна облека за

DEN 367.84

Пристапност
Залиха

Квалитетна најлонска лента со столпчиња/пиперки, секој поставен 25мм, се состои од машки и женски по сет Одлична замена за прицврстувачи на патенти или копчиња. Идеално за многу занаетчиски идеи, правење картички, дувчиња, перници, капаци на перници, фиксирани ленти за градник, лесно шијте на место. Исто така, може да се користи и на торба за багаж/шатор/едриличар и други производи на отворено. Материјал : смола, полиестер.- Должина : Прибл.- Ширина : Прибл. 18 мм / 0,7 инчи. - Совршено за многу занаетчиски идеи, облека за шиење, правење картички, дувчиња, перници, капаци на перници, фиксирани ленти за градник, лесно шијте на место. - Исто така, може да се користи и на торба за багаж/шатор/едриличар и други стоки на отворено. - Снимката околу 18мм ширина, тоа е погодно зашивање со многу простор за машини за шиење.

Параметри на производот

Слична стока