.

.

Кесјо Блескаше Божиќна Ѕвезда Топер Декоративна Новогодишна Елка Врвен Декор Празничен Врв На Дрвја Непропустлив Ѕвезден Украс Декорација На Новогодишна Елка Зл?

Кесјо Блескаше Божиќна Ѕвезда Топер Декоративна Новогодишна Елка Врвен Декор Празничен Врв На Дрвја Непропустлив Ѕвезден Украс Декорација

DEN 103.20

Пристапност
Залиха

Уникатната шема на ѕвезди го прави ѕвездениот топер совршена декорација За Божиќ за да додаде забавна и празнична атмосфера Стилски и нов дизајн ѕвезда топер навистина може да се направи Вашиот Божиќ време незаборавни и да бидат подготвени да го поздрават нова година. Тоа може да се користи за да се облекуваат божиќ ѕвезда врвот, како и креативен украс за канцеларија. Изработен од висококвалитетен материјал, ѕвездениот топер е издржлив и долготрајна употреба со нежен изглед. Овие елки врвни ѕвезди се направени од висококвалитетна еколошка пластика. Уникатната шема на ѕвезди го прави ѕвездениот топер совршена декорација За Божиќ за да додаде забавна и празнична атмосфера. Стилски и нов дизајн ѕвезда топер навистина може да се направи Вашиот Божиќ време незаборавни и да бидат подготвени да го поздрават нова година. Тоа може да се користи за да се облекуваат божиќ ѕвезда врвот, како и креативен украс за канцеларија.

Параметри на производот

Слична стока