.

.

СТОБАЗА 2 Комплети Крафт Хартиена Кеса Божиќна Торба За Лекување Божиќен Календар За Виси Божиќ Доаѓање Календар 2021 Торби За Подароци За Колачиња Де Регало Де Обое?

СТОБАЗА 2 Комплети Крафт Хартиена Кеса Божиќна Торба За Лекување Божиќен Календар За Виси Божиќ Доаѓање Календар 2021 Торби За Подароци

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

ДОАЃАЊЕТО КАЛЕНДАР Божиќна Декорација За Одбројување - Малите кеси можат да соберат подарок, бонбони, чоколадни шипки, мали играчки и други полначи личен допир на држачите за картички за подароци и торби за лекување или други полначи. личен допир на сопствениците на картички за подароци и торби за лекување. БОЖИЌНИ ЧАНТИ ЗА ОДБРОЈУВАЊЕ КОРИСТИ комплет хартиени кеси, налепници, клипови и јаже. ДОАЃАЊЕТО КАЛЕНДАР ВРЕЌИ Усвојте материјал од извор на хартија, практичен, издржлив, безбеден за употреба. БОЖИЌНА ТОРБА за ВРВКИ торбите за подароци се направени во хартија, можат да складираат многу видови работи. БОЖИЌНИ ТОРБИ ЗА ПОДАРОЦИ Усвојте материјал од извор на хартија, практичен, безбеден за употреба. Список на пакети 48 торбички за складирање х (8 стилови, 3 парчиња за секој стил) 48 х налепници со број 48 х шарени клипови 2 х 10 Метри Црвено Бело Памучно Јаже Карактеристики-Големина : Околу 18, 00Х13, 00Х0, 10см/7, 07Х5, 11Х0, 04инч Божиќни Чанти За Одбројување. - Материјал : хартија божиќ добрите кеси. - Боја : Избрани Боја Доаѓањето календар. - Добар избор за испорачана храна, издржлив и мрсен дигитален календар. - Едноставен дизајн со налепници, шарени клипови и Јаже ги прават практични и погодни За Секојдневна употреба Божиќни Календари Кеси.

Параметри на производот

Слична стока