.

.

Јардве Декор Сјај Рачно Изработени Венци Орнаменти Со Лакови: Висечки Бутик Лакови Метален Лак Фестивал Завиткување Надворешно Внатрешно Злато ЗА Украси ЗА Прода?

Јардве Декор Сјај Рачно Изработени Венци Орнаменти Со Лакови: Висечки Бутик Лакови Метален Лак Фестивал Завиткување Надворешно Внатрешно Злато

DEN 205.28

Пристапност
Залиха

ВЕНЕЦ лактоа е совршен додаток декорација на вашиот дом или канцеларија, дневна соба, детска соба СЈАЈ ЛЕНТА ЛАКОВИОвие Божиќни лакови се подобри за создавање празнична атмосфера со едноставен метод. СЕГАШНИТЕ ЛАКОВИ за ЗАВИТКУВАЊЕ користат Широки прилики, Овие Божиќни лакови може да се применат во многу прилики, не за украсување, како што Се украси За Новогодишна елка, висечки декор, свадба, роденденска забава, украси за растенија и домашна градина, туку и за носење, може да се носи на глава за да ви помогне да бидете и поубави. ВЕНЕЦ ЛАКОВИ ВРАТОВРСКАне е погоден Како божиќни украси, но може да се користи и за украсување на разни други сцени како што се свадби, забави итн. ПРЕДНА ВРАТА ВЕНЕЦ лакИсто така, може да се користи КАКО САМ додатоци За Божиќна Венец, Венец, новогодишна елка итн. ВЕНЕЦ лактоа е совршен додаток декорација на вашиот дом или канцеларија, дневна соба, детска соба. СЈАЈ ЛЕНТА ЛАКОВИОвие Божиќни лакови се подобри за создавање празнична атмосфера со едноставен метод. СЕГАШНИТЕ ЛАКОВИ за ЗАВИТКУВАЊЕ користат Широки прилики, Овие Божиќни лакови може да се применат во многу прилики, не за украсување, како што Се украси За Новогодишна елка, висечки декор, свадба, роденденска забава, украси за растенија и домашна градина, туку и за носење, може да се носи на глава за да ви помогне да бидете и поубави. ВЕНЕЦ ЛАКОВИ ВРАТОВРСКАне е погоден Како божиќни украси, но може да се користи и за украсување на разни други сцени како што се свадби, забави итн. ПРЕДНА ВРАТА ВЕНЕЦ лакИсто така, може да се користи КАКО САМ додатоци За Божиќна Венец, Венец, новогодишна елка итн. Список на пакети 50 х Божиќни Лакови (25 парчиња За секоја боја) Карактеристики-Материјал : Лента Божиќен Мини Лак.

Параметри на производот

Слична стока