.

.

MMMVPPP Мултифункционален брз оревчекер, алатка за секач за костени од не'рѓосувачки челик, анти-спласкарска оревница со рачка што не е лизгање, за отворање ореви лешн?

MMMVPPP Мултифункционален брз оревчекер, алатка за секач за костени од не'рѓосувачки челик, анти-спласкарска оревница со рачка што не е лизгање,

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

[Алатка за преносни отвори за пукање на орев] : Користејќи го нашиот мултифункционален клип на орев, може да ја задржи пулпата завршена и школка не е лесна за прскање Откако ќе се стават и исечат, оревите лесно се вадат. Со овој иновативен дизајн, ќе заштедите време и напор да ги подготвите вашите омилени ореви. [Стегач за заштеда на трудот] : Повеќе слоеви на серијации внатре за лесно собирање орев. Предниот дел на јатката со ореви од лешник е обезбеден со високо квалитетни навртки, а структурата на инка спречува оревите да не испаѓаат и ги задржува непроменети. [Неопходна алатка] : Едноставни ореви од ореви, без оглед на големината на крекерот за ореви. Лесно ги уништува тврдоглавите ореви во секунди. Лесно за чистење, само измијте и исушете под проточна вода. [Цврст и издржлив] : Отворачот на ореви е изработен од високо квалитетни алуминиумски материјали со полирана завршница која има добри перформанси. Без лизгање, Хаит не е лесно деформиран што може да се користи долго време и работи подобро од традиционалните отвори. [Одличен подарок] : Мултифункционално отворач на ореви од орев, е одлична дневна алатка за дома, пекари, ресторани, продавници за бонбони и други, што може да заштеди време и да заштеди труд.

Параметри на производот

Material:
Aluminum Alloy
Weight:
174g
Size:
6*6*18cm
Suitable for all kinds of nuts:
Note:
Due to the Different Monitor and Light Effect, The Actual Color May Be Slightly Different from the Picture Color.:
Due to manual measurement, please allow  measurement deviation.:
Package includes:
1/2*Multifunctional Quick Nutcracker :
Слична стока