.

.

CYZPF елката бела снегулка се собра лесна и лесна за составување метални држачи за хотелски украси за одмор дома

CYZPF елката бела снегулка се собра лесна и лесна за составување метални држачи за хотелски украси за одмор дома

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

? Божиќно дрво - ПВЦ и метални гранки ја задржуваат формата на дрвото и ја поддржуваат длабоката шума зелена боја што е бујна и пената, давајќи силно чувство за природна убавина за вас во Божиќната сезона ? Божиќна декорација - Создавање на привлечен и ритуален декоративен додаток во вашата соба за време на Божиќниот период. Вештачката елка со природен изглед е доволно висока и живописна за да ве донесе со природен изглед на целото тело. ? Цврста поддршка - новогодишните елки со задебелена и засилена траен штанд и украс усвојуваат исклучителна занаетчиство за да се обезбеди дека секој детал е силен и здрав, со што елката изгледа пореално и да ја зголеми славата Божиќна атмосфера за вас, вашето семејство и најблиските. ? Идеални Божиќни подароци : Ова прекрасно парче е сигурно да донесе додадена талент во вашата Божиќна сезона! Тоа е совршен додаток на вашиот домашен асортиман или искористете го ова за да подарите најблиски, семејство или пријатели. ? Комплетна елка - Нашиот пакет вклучува метална основа, пол и гранки. Целосниот сет на Божиќно дрво е сигурен дека ќе додаде поп искра и специјални празнични елементи во вашиот дом, затворен и на отворено. ? Божиќно дрво - ПВЦ и метални гранки ја задржуваат формата на дрвото и ја поддржуваат длабоката шума зелена боја што е бујна и пената, давајќи силно чувство за природна убавина за вас во Божиќната сезона. ? Божиќна декорација - Создавање на привлечен и ритуален декоративен додаток во вашата соба за време на Божиќниот период. Вештачката елка со природен изглед е доволно висока и живописна за да ве донесе со природен изглед на целото тело. ? Цврста поддршка - новогодишните елки со задебелена и засилена траен штанд и украс усвојуваат исклучителна занаетчиство за да се обезбеди дека секој детал е силен и здрав, со што елката изгледа пореално и да ја зголеми славата Божиќна атмосфера за вас, вашето семејство и најблиските.

Параметри на производот

Слична стока