.

.

Носило за божиќни порибници на Nelyeqwo за мантија сет од 4 тешки штети за бесплатно порибување закачалки со ленти што не се лизгаат мантија за подигнување на камиони з?

Носило за божиќни порибници на Nelyeqwo за мантија сет од 4 тешки штети за бесплатно порибување закачалки со ленти што не се лизгаат мантија

DEN 191.84

Пристапност
Залиха

⛄ Среќен Божиќ : Ажурираните елегантни елегантни божиќни носители на порибување со класични украси, снегулки, ирваси, снежен човек, новогодишна елка Мерење на 6,3 на 4,13 инчи, идеално за мантел дебела од 3,97 инчи. Направено од легура на цинк со голема сила. Лесен, издржлив, сјаен, еднократно и отпорен на бледнее или 'рѓа. ❄Non-slip & Scratch-free : Simple installation with screwdriver, and it comes with transparent nano double-sided adhesive strip, sticks the sticky edge on the hook to contact the fireplace to generate resistance to prevent sliding, will not damage the mantle, и е лесно да се отстрани без да се остават траги. ? Металната кука има елегантен лак, кој може да се користи како дел од декорацијата за подобро да се покаже убавината на Божиќните украси. Совршен за украсување на Божиќни забави. ? Повеќенаменски : Нашите држачи за порибување се користат за да висат Божиќни чорапи на мантили и камини за да додадат празнична атмосфера. Може да се користи и за украси за прозорци и табели. Совршен Божиќен подарок за споделување со вашето семејство и пријатели. Полн со атмосфера на фестивал. ? Гаранција за доживотно време : Заоблен дизајн на работ на куката за порибување нема да ви ги почеша прстите и е многу пријателски расположен кон децата и миленичињата. Ако имате какви било прашања, слободно контактирајте не. Гаранција за наплата ако не е задоволна. ⛄ Среќен Божиќ : Ажурираните елегантни елегантни божиќни носители на порибување со класични украси, снегулки, ирваси, снежен човек, новогодишна елка. Мерење на 6,3 на 4,13 инчи, идеално за мантел дебела од 3,97 инчи.

Параметри на производот

Слична стока