.

.

Ксигуа Тропска Палма Остава Божиќна Подлога За Подна Заштита, Тркалезна Водоотпорна Подлога За Држач За Дрвја Декорација За Празнична Забава,28 инчи.

Ксигуа Тропска Палма Остава Божиќна Подлога За Подна Заштита, Тркалезна Водоотпорна Подлога За Држач За Дрвја Декорација За Празнична Забава,28

DEN 1449.60

Пристапност
Залиха

●Совршена Големина : Подлога За Држач За Дрво Со дијаметар Од 28 Инчи, Совршена за секое дрво со големина од 5"мали до 7" големи дрвја, од традиционално украсени до чуден вештачки елкаОдлично за украси За Новогодишна елка. ●Лесно Складирање И Чистење : подлога за држач за дрво, издржлива и може да се користи многу години;Миење Вода;исчистено со четка;закачете го да се исуши и не избелувајте,завиткајте го кога не го користите и чувајте го заедно со Други божиќни и празнични предмети. Quound Заштита : Заштитете ги дрвените подови и теписите од гребнатини и спречете истурените дамки од вода и нечистотија да го загадат подот;сигурно ќе стане моќна и убава декорација во декорацијата на фестивалот,за да додаде празничен вкус на декорацијата на фестивалот. `+Применливи Сценарија : Божиќ,Ноќта На Вештерките,Божиќна Косплеј,Продажба,Промоции,Годишни Церемонии,Настани Во Заедницата,Сценски Настапи,Празнични Забави Итн. 30 Дена Гаранција : вашето задоволство е голема чест за нас, затоа гарантираме дека ќе понудиме бесплатна замена или враќање на средствата ако нешто тргне наопаку за производот во рок од 30 дена. ●Совршена Големина : Подлога За Држач За Дрво Со дијаметар Од 28 Инчи, Совршена за секое дрво со големина од 5"мали до 7" големи дрвја, од традиционално украсени до чуден вештачки елка.Одлично за украси За Новогодишна елка. ●Лесно Складирање И Чистење : подлога за држач за дрво, издржлива и може да се користи многу години;Миење Вода;исчистено со четка;закачете го да се исуши и не избелувајте,завиткајте го кога не го користите и чувајте го заедно со Други божиќни и празнични предмети. Quound Заштита : Заштитете ги дрвените подови и теписите од гребнатини и спречете истурените дамки од вода и нечистотија да го загадат подот;сигурно ќе стане моќна и убава декорација во декорацијата на фестивалот,за да додаде празничен вкус на декорацијата на фестивалот. `+Применливи Сценарија : Божиќ,Ноќта На Вештерките,Божиќна Косплеј,Продажба,Промоции,Годишни Церемонии,Настани Во Заедницата,Сценски Настапи,Празнични Забави Итн. 30 Дена Гаранција : вашето задоволство е голема чест за нас, затоа гарантираме дека ќе понудиме бесплатна замена или враќање на средствата ако нешто тргне наопаку за производот во рок од 30 дена.

Параметри на производот

Material:
Polyester
Size:
Mat is 28 inches
Quantity:
1 Pack
1xChristmas Tree Stand Mat:
Perfect Size:
Tree Stand Mat 28 Inches in diameter,Perfect for any size tree from :
5”small to 7”large trees,from traditionally decorated to whimsical artificial Christmas tree.Great for Xmas tree decorations.:
Easy Storage and Clean:
The tree stand mat,durable and can be used for many years;Water wash;cleaned with a brush;hang it to dry and do not bleachTo,roll it up when not in use,and store it together with other Christmas and holiday items.:
All Round Protection:
Protect hardwood floors and carpets from scratches,and prevent spilled water stains and dirt from contaminating the floor;it will certainly become a powerful and beautiful decoration in festival decoration,to add a festive flavor to the festival decoration.:
Applicable Scenarios:
Christmas,Halloween,Christmas Cosplay,Sales,Promotions,Annual Ceremonies,Community Events,Stage Performances,Holiday Parties,Etc.:
30 Days Warranty:
Your satisfaction is great honor for us,so we guarantee to offer a free replacement or refund if anything goes wrong about the product within 30 days.:
Слична стока