.

.

Абаодам Бонбони Маса Домашен Фестивал Украс Украсен Уредување Декорација Божиќна Фабрика Креативен За Украсување Распоред Дизајн Сцена Забава Дрво Лажни Дрвја М?

Абаодам Бонбони Маса Домашен Фестивал Украс Украсен Уредување Декорација Божиќна Фабрика Креативен За Украсување Распоред Дизајн Сцена

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

БОЖИЌНИ УКРАСИ може да се комбинира со борови дрвја, снешковци, елени, столови, светилки или други украси за да се создаде среќна зимска атмосфера БОЖИЌНИ ДОДАТОЦИ Прекрасен дизајн, многу извонреден, можете да го испратите овој украс како убав избор за подарок на вашето семејство или пријатели. БОЖИЌНИ ДРВА за ЗАБАВИ Designed Дизајниран Со разни лажни бонбони, овој украс За Новогодишна елка е извонреден и привлечен за децата. БОЖИЌНИ УКРАСИS овие Мали новогодишни елки се изработени од врвен материјал, цврсти, лесни и живописни. МАЛИ УКРАСЕНИ ДРВЈА можете Исто така да меурчиња, кукли и мали занаети (не се вклучени) за да создадете различни зимски, шумски и животни сцени. БОЖИЌНИ УКРАСИ може да се комбинира со борови дрвја, снешковци, елени, столови, светилки или други украси за да се создаде среќна зимска атмосфера. БОЖИЌНИ ДОДАТОЦИ Прекрасен дизајн, многу извонреден, можете да го испратите овој украс како убав избор за подарок на вашето семејство или пријатели. БОЖИЌНИ ДРВА за ЗАБАВИ Designed Дизајниран Со разни лажни бонбони, овој украс За Новогодишна елка е извонреден и привлечен за децата. БОЖИЌНИ УКРАСИS овие Мали новогодишни елки се изработени од врвен материјал, цврсти, лесни и живописни. МАЛИ УКРАСЕНИ ДРВЈА можете Исто така да меурчиња, кукли и мали занаети (не се вклучени) за да создадете различни зимски, шумски и животни сцени. Пакетот Вклучува 1 x Десктоп Декор Карактеристики-Боја : Шарен божиќен подарок-Дизајниран Со разни лажни бонбони, овој украс За Новогодишна елка е извонреден и привлечен за детски божиќен декор. - Рамно дно, мала тежина, разумна структура, лесно и поудобно поставена на работната површина, не е лесно да се превртат божиќните празнични дрвја.

Параметри на производот

Слична стока